دریاتور در این مقاله قصد دارد که مسافران خود را به طور کامل با شرایط اخذ ویزای دبی آشنا کند. 

از آنجایی که دریاتور به طور تخصصی تور های کشور امارات متحده عربی را برگزار می کند ما برای راه نمایی بیشتر مسافران خود تصمیم به نوشتن این مطلب کرده ایم.

شرایط اخذ ویزای دبی

انواع ویزا هایی که می توان برای سفر به دبی اخذ کرد:

ویزای دبی، توریستی، با ۲ ماه اعتبار ورود به امارات و ۱۴ روز اعتبار اقامت.
ویزای دبی، توریستی، با ۲ ماه اعتبار ورود به امارات و ۳۰ روز اعتبار اقامت.
ویزای دبی، سه ماهه، با ۳ ماه اعتبار ورود به امارات و ۹۰ روز اعتبار اقامت.
ویزای مولتی دبی یک ماهه، چند بار ورود، با ۱ ماه اعتبار اقامت در امارات و ۱۴ روز اعتبار اقامت برای هر بار ورود.
ویزای مولتی دبی سه ماهه، چند بار ورود، با ۳ ماه اعتبار اقامت در امارات و ۱۴ روز اعتبار اقامت برای هر بار ورود.

اخذ ویزای عادی دبی ۷ روز کاری زمان می برد و ویزای نیمه فوری ۳ روز کاری زمان می برد. (منظور از روز کاری: روز هایی می باشد که در کشور امارات متحده عربی تعطیل نباشد)

 

هزینه ویزای دبی با توجه به توریستی بودن ویزا و یا مولتی بودن از ۲۷۵ درهم تا ۲۳۰۰ درهم متفاوت می باشد.

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای دبی:

اسکن از پاسپورت.
۲ قطعه عکس ۶ در ۴ رنگی با پس زمینه سفید (بستگی به نوع ویزا دارد و در ویزاهای توریستی عکس لازم نیست).

 

نکاتی که باید توجه کرد:

دریافت ویزای دبی برای افراد زیر ۲۳ سال بدون همراهی پدر مادر و یا همسر امکان پذیر نمی باشد (این بند برای پسرها زیر ۱۸سال می باشد.)

افراد کمتر از ۲۳ سال برای اخذ ویزای دبی باید اسکن پاسپورت پدر یا مادر به همراه اسکن صفحات شناسنامه را هم ارسال کنند (برای پسر ها ۱۸ سال می باشد).   

تمامی هزینه های ویزای دبی بعد از درخواست غیر قابل استرداد می باشد.

در برخی شرایط خاص مانند تعطیلات کشور امارات و یا … ممکن است اخذ ویزای دبی بیشتر از ۷ روز طول بکشد.

متقاضیان اخذ ویزای مولتی دبی، بعد از هر بار ورود به دبی نهایتا ۱۴ روز میتوانند در این شهر اقامت داشته باشند و مدت زمان یک ماهه یا سه ماهه ویزای دبی از اولین ورود شروع می شود.