مَجارستان کشوری در اروپای مرکزی بوده که پایتخت آن بوداپست است. مجارستان در تاریخ ۲۳ اکتبر ۱۹۸۹ تبدیل به جمهوری پارلمانی دموکراتیک شد و امروزه به عنوان یک کشور توسعه‌یافته شناخته می‌شود. مجارستان از کشورهای توریستی است و در سال ۲۰۱۱ میلادی ۱۰٫۲ میلیون گردشگر را به خود جلب کرد. البته گفتنی است مجارستان عضو اتحادیه اروپا بوده و از بیست و یکم دسامبر سال ۲۰۰۷ عضو پیمان شینگن شده است و متقاضیان سفر به این کشور ملزم به دریافت ویزا قبل از سفر هستند. دریاتور در این مطلب شما را با شرایط و نحوه گرفتن ویزای مجارستان آشنا می کند.

شرایط و نحوه گرفتن ویزای مجارستان

انواع ویزای مجارستان

ویزای تجاری
ویزای شرکت در کنفرانس‌ها و سمینارها
ویزای ورزشی
ویزای تحصیلی
ویزای ملاقات با بستگان

مدارک لازم برای دریافت ویزا

فرم درخواست ویزا (موجود در سایت سفارت)

 اصل گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماه

 اصل شناسنامه و کارت ملی

 ۲ قطعه عکس رنگی زمینه سفید

 کپی ویزاهای قبلی و مهرهای ورود و خروج (در صورتی که قبلا ویزای شینگن یا کشور دیگری را دریافت کرده‌اید)

 نامه تمکن مالی (پرینت بانکی به ازای هر نفر ۴۰ میلیون تومان با مهر و امضای شعبه)

 گواهی اشتغال به کار، فیش حقوقی، پروانه کسب، ثبت شرکت، کارت بازرگانی یا گواهی بازنشستگی (سندی که دال بر اشتغال و تمکن مالی متقاضی ویزا باشد).

 بیمه‌ نامه معتبر

 سند مالکیت

 واچر هتل و بلیط رفت و برگشت هواپیما

مدت اعتبار ویزا

حداکثر مدت اعتبار ویزای شینگن برای اقامت ۹۰ روز (به صورت یکبار، دوبار یا چندبار ورود) است و متقاضیانی که قصد اقامت بیش از مدت مجاز را در خاک مجارستان داشته باشند، باید از طریق مبادی رسمی و قانونی این کشور اقدام کنند.

نکته‌

کلیه مدارک باید دارای ترجمه رسمی باشند.
حضور متقاضی در تاریخ مشخص شده برای انجام مصاحبه و انگشت‌نگاری الزامی است.
حداقل زمان لازم برای بررسی مدارک و صدور ویزا در سفارت در حدود ۲۰ روز کاری است.

سفارت مجارستان در تهران

نشانی: تهران، دروس، میدان هدایت، خیابان شادلو، پلاک ۱۶

تلفن: ۲۲۵۵۰۴۵۲ و ۲۲۵۵۰۴۶۰ (۰۲۱)

نمابر: ۲۲۵۵۰۵۰۳ (۰۲۱)

ایمیل: mission.thr@mfa.gov.hu

وب‌سایت: www.mfa.gov.hu/kulkepviselet/ir/hu

منبع: embassy-finder.com