استرالیا کشوری است توسعه یافته در نیمکره جنوبی. سیدنی و ملبورن دو شهر بزرگ استرالیا هستند. این کشور دارای مرز خاکی با کشور دیگری نیست و دور آن را از شرق، اقیانوس آرام، از جنوب اقیانوس منجمد جنوبی، از غرب اقیانوس هند و از شمال چندین دریا و خلیج دربر گرفته‌است. استرالیا همچنین سرزمین اصلی قاره اقیانوسیه به شمار می‌آید که کوچک‌ترین قاره دنیاست. دریاتور در این مقاله شما را با نحوه و شرایط گرفتن ویزای استرالیا آشنا می کند.

نحوه گرفتن ویزای استرالیا

انواع ویزاهای استرالیا

ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص (Skilled Migration)

مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه‌گذاری (Business Migration)

مهاجرت همسر (Spouse Migration)

مهاجرت والدین (Parent Migration)

آخریت فرد بازمانده (Last Remain Relative)

ویزای دانشجویی (Student Visa)

ویزاهای موقت شامل انواع ویزاهای توریستی (Visitor Visa)

انواع ویزاهای توریستی استرالیا

ویزای توریستی استرالیا یکی از دشوارترین ویزاها محسوب شده و دارای انواع مختلفی است؛ به عبارت دیگر، هر یک از آن‌‌ها برای هدفی خاص و مدتی محدود صادر می‌شوند. همچنین دارندگان هر یک از این ویزاها اجازه کار، تبدیل ویزا یا اقامت دائم در خاک استرالیا را نخواهند داشت.

ویزای توریستی

با استفاده از این ویزا می‌توان به صورت گردشگر به استرالیا سفر کرده و تا مدت ۳، ۶ و ۱۲ ماه در آنجا اقامت داشته باشید. هزینه دریافت این ویزا در ایران ۱۳۵ دلار و در خاک استرالیا ۳۴۰ دلار است.

ویزای توریستی خانوادگی

چنانچه یکی از خویشاوندانتان ساکن استرالیا است، از این طریق می‌توانید به راحتی برای دریافت ویزای گردشگری اقدام کنید. برای این کار کافی است تا دعوتنامه‌ای از فرد مذکور برای شما ارسال شود؛ همچنین لازم است تا وی مبلغی در حدود ۵۰۰۰ تا ۱۵۰۰۰ دلار را به عنوان امانت به دولت استرالیا بپردازد (این وجه پس از بازگشت مسافر عودت داده خواهد شد). هزینه صدور این ویزا در ایران به صورت آنلاین ۱۳۵ دلار و مدت اعتبار آن ۳، ۶ و ۱۲ ماه است.

ویزای توریستی کاری

این نوع از ویزای توریستی مخصوص افرادی است که برای شرکت در کنفرانس‌ها، مصاحبه‌های شغلی، جلسه‌‌ها و قراردادهای کاری و … قصد سفر به استرالیا را دارند. دریافت این ویزا در ایران منوط به پرداخت ۱۳۵ دلار بوده و مدت اعتبار آن بین ۳، ۶ تا ۱۲ ماه متغیر است. همچنین دارنده این نوع ویزا مجاز به کار در استرالیا نبوده و همانند دو ویزای قبلی فقط تا ۳ ماه می‌تواند در استرالیا تحصیل کند.

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی استرالیا

تکمیل فرم درخواست
شناسنامه ایرانی
پاسپورت
یک قطعه عکس رنگی زمینه سفید ۴*۶
کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد ۱۸ تا ۵۰ سال
مدارک مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش مالی حساب بانکی
گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متاضی ، قرارداد کاری در صورت اشتغال ، مجوز کسب ، مدارک تاسیس شرکت و … در صورت کارفرما بودن متقاضی
ارائه مدارک لازم دال بر بازگشت به ایران (نامه کارفرما، نامه ثبت نام در مدرسه یا دانشگاه، سند اموال و دارایی‌ها، سند ازدواج، مدرک ثبت نام در کنفرانس، …)
پرداخت وجه صدور ویزا ( ۱۳۵ تا ۱۰۰۰ دلار استرالیا): این مبلغ در صورت رد درخواست نیز قابل استرداد نیست.

نکته‌

اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد.

در صورتی دارای دعوتنامه هستید، دعوتنامه ، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدارک خود ضمیمه کنید.

زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است، ولی در صورت کامل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود ۳ تا ۵ هفته نتیجه درخواست متقاضی مبنی بر واجد شرایط بودن وی برای دریافت ویزا مشخص خواهد شد.

سفارت استرالیا در تهران

تهران، خیابان خالد اسلامبولی (وزرا)، خیابان بیست و سوم، پلاک ۲

کدپستی: ۱۵۱۳۹۳۴۱۱۳

صندوق پستی: ۴۳۳۴-۱۵۸۷۵

تلفن امور ویزا و مهاجرت: ۸۸۷۲۴۴۵۶-۰۲۱ (زمان پاسخگویی روزهای یکشنبه تا چهارشنبه از ۸:۳۰ صبح تا ۱۲ ظهر)

نمابر: ۸۸۷۱۴۱۲۱-۰۲۱

پست الکترونیک: immigration.tehran@dfat.gov.au

وبسایت: www.iran.embassy.gov.au

در حال حاضر، کلیه مراحل صدور ویزا در سفارت استرالیا به صورت آنلاین انجام می‌شود و نیازی به مراجعه حضوری ندارد.

برگرفته از کجارو