جمهوری سنگاپور کشوری در جنوب شرقی آسیا به پایتختی شهر سنگاپور است. سنگاپور در جنوب شبه جزیره مالایا واقع شده و کوچکترین کشور جنوب شرقی آسیا است. سنگاپور در شمال خط استوا قرار دارد. کشوری ثروتمند و مدرن است، مالزی و اندونزی تنها همسایه‌های سنگاپورند. صنعت گردشگری، یکی از منابع عمده درآمد سنگاپور را تشکیل می‌دهد. جاذبه‌های طبیعی فراوان، تنوع قومی، استفاده از زبان انگلیسی به عنوان یکی از زبان‌های اصلی و شبکه حمل و نقل گسترده و کارآمد، از جمله دلایل محبوبیت این کشور در بین جهانگردان است. از جمله مراکز مورد علاقه جهانگردان می‌توان از محله اورچارد رود شامل مراکز خرید بزرگ، باغ وحش سنگاپور، باغ پرندگان جورونگ و جزیره گردشگری سنتوزا نام برد. این جزیره دارای جاذبه‌ها و فعالیت‌های بسیاری برای کودکان و بزرگسالان است که از جمله شامل نمایش آتش بازی شبانه، پارک دلفین‌ها، پارک پروانه‌ها و سینمای چهاربعدی می‌شود. دریاتور در این مطلب شما را با نحوه اخذ ویزای سنگاپور آشنا می کند.

نحوه اخذ ویزای سنگاپور

شرایط دریافت ویزای توریستی سنگاپور

ویزای توریستی سنگاپور برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردش عازم این کشور می‌شوند. این ویزا دارای اعتباری یک ماهه بوده و به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. همچنین دارنده این نوع ویزا اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت مقرر در خاک این کشور را ندارد و در صورت تقاضا برای تمدید شخص متقاضی باید با به همراه داشتن اصل گذرنامه به اداره مهاجرت سنگاپور مراجعه کند. از آنجاییکه کشور سنگاپور در ایران فاقد سفارتخانه است، بنابراین متقاضیان باید از طریق سفارتخانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها یا آژانس‌های مسافرتی داخلی – که با آژانس‌های کشور سنگاپور در ارتباط هستند – برای درخواست ویزا اقدام نمایند. ویزای عادی پس از صدور در ایران به مسافر تحویل داده می‌شود، ولی در صورت نیاز امکان تحویل آن در فرودگاه سنگاپور نیز وجود دارد. البته در مورد ویزای فوری امکان تحویل آن در ایران وجود نداشته و حتما باید در کشور مالزی (فرودگاه) تحویل مسافر شود.

مدارک لازم برای دریافت ویزا

شناسنامه و کارت ملی
گذرنامه با اعتبار حداقل ۶ ماهه
اسکن گذرنامه
یک قطعه عکس زمینه سفید
آدرس کامل محل سکونت، محل کار و عنوان شغل متقاضی
واچر هتل هماهنگ با زمان درخواستی سفر
بلیط رفت و برگشت
وجه مورد نیاز برای صدور ویزا (در حدود ۱۰۰ دلار)

نکته ها

۱. حضور درخواست کننده ویزا در زمان مصاحبه برای اخذ ویزای سنگاپور الزامی است .

۲. مدت زمان ارسال مدارک و دریافت ویزا ۱۲ روز کاری می باشد و در مواقعی خاص ممکن است تا ۲۰ روز کاری هم به طول بینجامد.

۳. کلیه مدارک بایستی به همراه یک نسخه کپی تحویل گردد.

۴. در برخی از موارد، بلیط رفت و برگشت و واچر قطعی هتل نیز از متقاضی خواسته می‌شود.