جمهوری فنلاند کشوری است در منطقه اسکاندیناوی در شمال اروپا. فنلاند از نظر جمعیت کم‌تراکُم‌ترین کشور در اتحادیه اروپا به‌شمار می‌آید. این کشور ۲۰۰۰۰ جزیره با وسعتی بیش از ۱۰۰۰۰۰ کیلومتر مربع دارد. تابستان فنلاند بسیار درخشنده و گرم و کوتاه و زمستان آن بسیار تاریک، سرد و بسیار بلند دارد. در لاپلند در شمال فنلاند به مدت دو ماه تمام در زمستان خورشید طلوع نمی‌کند و در تابستان نیز دو ماه غروب آفتاب وجود ندارد. دریاتور در این مطلب شما را با نحوه اخذ ویزای فنلاند و آدرس سفارت این کشور آشنا می کند.

نحوه اخذ ویزای فنلاند و آدرس سفارت فنلاند

مدارک ویزای توریستی فنلاند

برای دریافت ویزای فنلاند لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت فنلاند ارائه دهید. این مدارک نیازی به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند.

۱- اصل پاسپورت با امضاء، به همراه پاسپورت‌های قبلی

مدت اعتبار حداقل ۶ ماه از تاریخ ورود

ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲- ۶ قطعه عکس ۶×۴ رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

۳- اصل و ترجمه شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن

۴- اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

الف) حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر

در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.

ب) سپرده‌­های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.

باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال باشد.

۵- اصل و ترجمه سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

۶- اصل و ترجمه مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۷- برای فرزندان زیر ۱۸ سال که بدون همراهی پدر، همچنین خانم‌های متأهل که تنها سفر می‌کنند، رضایتنامه محضری الزامی است.

۸- ترجمه مدارک شغلی همسر برای خانم­ های خانه ­دار.

نکته ها

حضور مسافر در سفارت الزامی است.
اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می‌ماند.
چک رمزدار یا ضمانت­نامه بانکی حداقل به مبلغ ۵۰۰,۰۰۰,۰۰۰ ریال در وجه آژانس محل ثبت نام برای ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانت‌های بیشتر متعاقبا­ً اعلام می‌شود.
کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

آدرس سفارت فنلاند

سفارت فنلاند در ایران در تهران، خیابان شریعتی، خیابان میرزاپور، کوچه حدادیان، شماره ۲ قرار دارد.

تلفن: ۲۳۵۱۲۲۵۰
فکس: ۲۲۲۳۶۲۳۰
کد پستی: ۱۹۳۹۵-۱۷۳۳
ایمیل: آدرس ایمیل سفارت فنلاند
آدرس سایت سفارت فنلاند: www.finland.org.ir

ساعات کاری سفارت فنلاند

خدمات مربوط به ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح

پاسخ به درخواست های تلفنی: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱:۳۰ تا ۳:۳۰ بعد از ظهر فقط با شماره تلفن ۲۳۵۱۲۲۵۰

امور مربوط به گذرنامه برای اتباع فنلاندی: یکشنبه تا پنجشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ ظهر

خدمات متقاضیان

ویزا و اجازه اقامت

یکشنبه – چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح

ساعات پاسخگویی به تلفن: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۱:۳۰ تا ۳:۳۰ بعد از ظهر با شماره تلفن ۲۳۵۱۲۲۵۰

در فصل تابستان روزهای پنج‌شنبه از ساعت ۱۰ تا ۱۲ صبح به سوالات تلفنی پاسخ داده می‌شود.

برای تعیین وقت سفارت فنلاند باید درخواست خود را به ایمیل زیر ارسال کنید:

visa.teh@formin.fi

برگرفته از کجارو