انگلستان نام نیمهٔ جنوبی جزیره بریتانیای کبیر و یکی از چهار بخش کشور پادشاهی متحد بریتانیای کبیر و ایرلند شمالی است. این منطقه از شمال با اسکاتلند و از غرب با ولز هم‌مرز است و مهم‌ترین و عمده‌ترین جزء تشکیل‌دهندهٔ کشور بریتانیا است. مرزهای آبی این کشور در شمال غرب دریای ایرلند، در جنوب غرب دریای سلتی و در شرق دریای شمال هستند، و در جنوب نیز کانال مانش آن را از اروپای قاره‌ای و کشور فرانسه جدا می‌کند. انگلستان دارای بیش از یکصد جزیره کوچک و بزرگ است که از جمله آن‌ها می‌توان به جزیره وایت و جزیره من اشاره کرد. شهر لندن پایتخت انگلستان و در عین حال پایتخت پادشاهی بریتانیا است. دریاتور در این مطلب شما را با نحوه اخذ ویزای انگلیس و آدرس سفارت انگلیس در تهران آشنا می کند.

نحوه اخذ ویزای انگلیس و آدرس سفارت

مدارک لازم برای دریافت ویزای توریستی انگلیس

اصل پاسپورت فعلی با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ مسافرت به انگلستان و اصل پاسپورت های قبلی

۱. پاسپورت معتبر

گذرنامه حداقل ۳ ماه بیشتر از اعتبار ویزای درخواست شده، اعتبار داشته باشد

۲. فرم تکمیل شده آنلاین درخواست روادید به همراه برگه تاییدیه وقت و تاییدیه واریزی وجه سفارت

۳. دو قطعه عکس ۴/۵ در ۳/۵

۴. اصل یا کپی دعوتنامه معتبر و در صورت نداشتن، رزرو هتل در انگلیس

۵. اصل و ترجمه رسمی سند ازدواج

۶. اصل و ترجمه رسمی شناسنامه

۷. اصل و ترجمه رسمی مدارک شغلی (گواهی اشتغال به کار همراه با ذکر تاریخ درخواست مرخصی و اینکه آیا این مرخصی با حقوق است یا خیر. جواز کسب، پروانه فعالیت، کارت بازرگانی, لیست بیمه ۶ ماه آخر،‌ برگه مالیاتی پرداخت شده، کارت پرسنلی، حکم کارگزینی، حکم بازنشستگی، کارت بازنشستگی، پروانه مطب، کارت مهندسی، کارت دانشجویی و …)

*در صورت کامل نبودن مدارک شغلی خود از مدارک شغلی همسر هم می توانید استفاده کنید.

مدارک میزبان در انگلستان

دعوتنامه
کپی پاسپورت و مدارک اقامتی دعوت کننده
پرینت حساب بانکی
مدارک شغلی و گواهی اشتغال به کار با ذکر درآمد
فیش حقوقی
سند ملکی ملک محل اقامت در انگلستان یا اجاره نامه
آخرین برگ مالیاتی پرداخت شده
قبوض پرداختی از قبیل آب، برق و گاز
اصل ریز پرینت حساب شخصی و جاری به انگلیسی برای ۳ ماه گذشته، سپرده‌های بانکی و…
برای مدیران و سهامداران اصل ریز پرینت حساب شرکت و شخصی به زبان انگلیسی برای ۶ ماه گذشته الزامی است
اصل و ترجمه رسمی سند ملکی، در صورت اجاره دادن، اصل و ترجمه اجاره‌نامه
ترجمه رسمی (دارالترجمه) برای تمامی مدارک گفته شده کافی است و نیازی به مهر دادگستری و تایید وزارت امور خارجه نیست.

از آنجا که در روز تحویل مدارک،‌ مصاحبه‌ای انجام نمی‌شود، همه مدارک گفته شده در بالا باید کامل و دقیق باشد. خصوصا مدارک بانکی شامل درآمد و مخارج ماهیانه که در فرم درخواست روادید باید دقیقا بیان شوند.

گرفتن وقت سفارت انگلیس

برای گرفتن وقت از سفارت انگلیس در تهران، لازم است فرم تقاضای ویزای انگلستان را که به صورت آنلاین در وب‌سایت سفارت انگلیس قرار دارد، تکمیل نمایید. بعد از انجام مراحل آنلاین، وقت سفارت انگلیس، تعیین‌شده و از طریق ایمیل به طور خودکار به آدرس ایمیلی که در زمان تکمیل فرم وارد کرده‌اید، ارسال می‌شود.

مدارک لازم برای درخواست وقت مصاحبه سفارت انگلیس

اسکن صفحه اول پاسپورت متقاضی
تکمیل فرم فارسی درخواست وقت سفارت انگلیس
اسکن دعوتنامه (در صورت داشتن دعوتنامه) و مدارک اقامتی دعوت کننده

آدرس سفارت انگلیس

سفارت انگلیس در ایران، در تهران، خیابان فردوسی، شماره ۱۹۸ قرار دارد.

تلفن سفارت انگلیس: ۶۴۰۵۲۰۰۰
کدپستی: ۹۱۱۴۴-۱۱۳۱۶
آدرس سایت سفارت انگلیس: www.gov.uk

ساعات کاری بخش کنسولی

بخش کنسولی سفارت انگلیس، یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت ۰۷:۰۰ الی ۱۴:۰۰ آماده ارائه خدمات به مراجعین است.

برگرفته از کجارو