هلند کشوری است کوچک از قلمروهای پادشاهی هلند در شمال غربی اروپا.  پایتخت هلند شهر آمستردام است، اما به منظور تمرکززدایی بسیاری از وزارتخانه‌ها و سفارتخانه‌ها در شهر لاهه یا پیرامون آن مستقر شده‌اند. بندر روتردام دومین شهر بزرگ هلند است و از نظر مساحت و تعداد اسکله‌هایی که دارد، بزرگ‌ترین بندر اروپا نیز به‌شمار می‌رود. دریاتور در این مقاله شما را با نحوه اخذ ویزای هلند و آدرس سفارت هلند در تهران آشنا می کند.

نحوه اخذ ویزای هلند و آدرس سفارت

مدارک ویزای توریستی هلند

برای دریافت ویزای هلند لازم است مدارک زیر را در وقت تعیین شده به سفارت هلند ارائه دهید. این مدارک نیازی به تاییدیه دادگستری و وزارت امور خارجه ندارند.

۱. اصل پاسپورت با امضاء، به همراه پاسپورت‌های قبلی

مدت اعتبار حداقل ۳ ماه از تاریخ ورود، با حداقل ۲ صفحه‌ی خالی

ارائه‌ی گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است.

۲. عکس پرسنلی با سایز ۳۵ میلی‌متر در ۴۵ میلی‌متر رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

۳. اصل و ترجمه‌ی شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن

۴. کپی ویزاهای اخذ شده‌ی قبلی

۵. رضایتنامه‌ی محضری به عنوان مجوز خروج برای افراد زیر ۱۸ سال و خانم‌های متاهلی که تنها سفر می‌کنند

۶. اسنادی که تفریحی و توریستی بودن سفر را ثابت می‌کنند و بیانگر بازگشت به مبدا پس از اتمام سفر هستند:

– مدارک مربوط به مدت زمان سفر و اقامت در هتل

– اصل گواهی حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر و امضاء بانک

الف) حساب‌های جاری: کارکرد سه ماه اخیر

در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه است.

ب) سپرده‌­های بانکی

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر بین­‌الملل قابل قبول است.

۷. اصل و ترجمه‌ی سند مالکیت با تائیدیه دادگستری

۸. اصل و ترجمه‌ی مدارک شغلی:

الف) پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی.

ب) وکلا: پروانه وکالت.

ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

د) بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی.

ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت.

و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

ز) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل نامه اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار

برای دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایت­نامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی است.

۹. گواهی و بیمه‌ی سلامت پزشکی

۱۰. پرداخت هزینه‌ی مذکور برای اخذ ویزا

۱۱. تکمیل فرم‌های درخواست ویزا

نکات

حضور مسافر در سفارت الزامی است.
نزدیک‌ترین زمان برای درخواست ویزا ۳ ماه پیش از سفر است.
برای هرگونه کسری در مدارک، مجددا می‌بایست درخواست ویزا شود.
از همراه داشتن وسایل اضافی خودداری شود.
تمامی مدارک مذکور نزد سفارت هلند باقی می‌ماند.
کپی مدارک روی برگه A4 و در یک نسخه ارائه شود.

هزینه ویزای هلند

برای کودکان زیر ۶ سال: رایگان

برای کودکان ۶ تا ۱۱ سال: ۳۵ یورو

برای بزرگسالان: ۶۰ یورو

وقت سفارت هلند

برای تعیین وقت سفارت هلند، باید درخواست خود را به زبان انگلیسی به ایمیل رو به رو ارسال کنید:   teh@minbuza.nl 

آدرس سفارت هلند

سفارت هلند در ایران، تهران، خیابان دیباجی شمالی، خیابان ارغوان غربی، شماره ۶۰ قرار دارد.

تلفن: ۲۳۶۶۰۰۰۰
فکس: ۲۳۶۶۰۱۹۰
ایمیل: teh@minbuza.nl
آدرس سایت سفارت هلند: www.netherlandsandyou.nl

ساعات کاری سفارت هلند

خدمات مربوط به ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۶ صبح، پنجشنبه ۹ تا ۱۳:۳۰

پاسخ به درخواست‌های تلفنی: ۲۴ ساعت شبانه‌روز در ۷ روز هفته

خدمات متقاضیان

ویزا و اجازه اقامت: یکشنبه – چهارشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ صبح

ساعات پاسخگویی به تلفن: ۲۴ ساعت شبانه‌روز در ۷ روز هفته

برگرفته از کجارو