کشور کرواسی یکی از مکان های می باشد که در 2.3 سال اخیر بسیار مورد توجه ایرانیان قرار گرفته است. شرایط ویزای کرواسی مقداری با سایر کشور ها متفاوت می باشد، به همین دلیل دریاتور در زیر قصد دارد شرایط کامل ویزای توریستی این کشور را برای افرادی که قصد سفر به این کشور زیبا را دارند برای شما توضیح دهد.

با ما همراه باشید تا با شزایط اخذ ویزای کرواسی آشنا شوید؛

 

ویزای توریستی کرواسی

در زیر ما به صورت کامل بند های مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی کرواسی را قرار داده ایم. این نکته را نیز ذکر کنیم که تمامی مدارک باید اصل و به زبان انگلیسی باشند.

مدارک لازم:

  • گذرنامه با اعتبار حداقل 3 ماه بعد از خروج از کرواسی (در زمان خروج 3 ماه اعتبار داشته باشد) و حداقل دو صفحه خالی برای صدور ویزا.
  • شناسنامه به زبان انگلیسی
  • فرم تقاضای ویزا
  • یک قطعه عکس رنگی، تمام رخ، زمینه سفید، سایز 3.5 در 4.5
  • در صورت نیاز اصل ضمانت نامه از طرف شخص دعوت کننده یا کپی (چنانچه اصل آن به وزارت امور خارجه کرواسی ارسال شده باشد)
  • رزرو هتل
  • گواهی اشتغال به کار با ذکر نوع کار، سمت، حقوق، مدت زمان اشتغال و مدت زمان مرخصی فرد با ذکر تعهد که فرد متقاضی بعد از مراجعت از کرواسی در سمت خود محفوظ خواهد ماند.
    * مقامات (دارندگان گذرنامه معمولی، شامل گذرنامه سیاسی و خدمت نمی باشد): گواهی انتصاب یا اشتغال به کار و آخرین فیش حقوقی.

    * کارمندان: گواهی اشتغال به کار یا قرارداد استخدام + فیش حقوقی 3 ماه اخیر. لیست بیمه تامین اجتماعی، خدمات درمانی یا مشابه آن و یا نامه ای از کارفرما با ذکر توضیحات مبنی بر علت عدم ارائه این مدارک.

    * تجار: گواهی ثبت نام تجاری (برای مثال پروانه تجارت یا گواهی از سازمان رسمی تجارت) و عضویت در تامین اجتماعی و خدمات درمانی و یا مشابه آن در صورت داشتن شرایط.

    * مدیران و سهامداران شرکت های ایرانی: معرفی نامه ای که توسط نماینده قانونی امضا گردد مبنی بر تایید دفتر یا وضعیت متقاضی. اثبات وجود این شرکت در ایران (روزنامه رسمی شرکت). تایید سمت چنانچه در روزنامه رسمی ذکر نشده باشد.

    * هنرمندان: گواهی عضویت در یکی از انجمن های رسمی هنرمندان (برای مثال خانه سینما، عکاسان و …) یا اثبات فعالیت های حرفه ای هنری قبلی (نمایشگاه، جشنواره و …) و لیست بیمه تامین اجتماعی و خدمات درمانی و یا مشابه آن در صورت داشتن شرایط.

    * بازنشستگان: گواهی دریافت حقوق بازنشستگی.

    * دانش آموزان و افراد زیر سن قانونی: مدارک مربوط به وضعیت اجتماعی یا اشتغال پدر و مادر (در صورت داشتن) و گواهی اشتغال به تحصیل.
  • نامه از بانک یا صورت وضعیت حساب بانکی با ذکر میزان موجودی حساب بانکی، نوع حساب و تاریخ گشایش حساب و پرینت گردش مالی حساب بانکی برای 3 ماه اخیر.
  • سند مالکیت در صورت وجود.
  • بیمه نامه مسافرتی معتبر برای کرواسی و کل دوره اقامت متقاضی در کرواسی و با پوشش هزینه های پزشکی تا سقف سی هزار یورو.
  • رزرو بلیط رفت و برگشت.
  • هر متقاضی باید مبلغ 70 یورو یا معادل آن را در حساب بانکی خود برای هر روز سفر به کرواسی داشته باشد.
  • تاریخ سفر باید با تاریخ رزرو هتل، ضمانت نامه و مدت بیمه نامه مسافرتی مطابقت داشته باشد.
  • پروسه زمانی صدور ویزا معمولاً 15 روز می باشد.

مسافرانی که دارای روادید زیر می باشند نیازی به روادید کرواسی ندارند:

  • ویزای شنگن معتبر دو بار ورود و یا چند بار ورود.
  • ویزا با اعتبار منطقه ای محدود_ ویزای LTV برای دو یا چند بار ورود صادر شده برای دارنده مدرک سفر و شناخته شده توسط بعضی از کشورهای عضو منطقه شنگن که برای آن دسته از کشورهای عضو منطقه شنگن که سند را تایید می کنند معتبر باشد.
  • ویزای بلند مدت (برای اقامت بیش از 90 روز) صادر شده توسط هر یک از کشورهای شنگن
  • اجازه اقامت از هر یک از کشورهای شنگن
  • ویزای ملی دو یا چند بار ورود و یا اجازه اقامت از جمهوری بلغارستان، جمهوری قبرس و رومانی. 

 

نحوه اخذ ویزای کرواسی و آدرس سفارت