اسپانیا یکی از کشورهای بسیار گردشگر پذیر دنیا می باشد که سالانه میزبان مسافران بسیاری از سراسر دنیا است. یکی از سوالات متداول مسافران از ما مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا می باشد. دریاتور در مطلب زیر قصد دارد مدارم لازم برای اخذ ویزای توریستی این کشور را به شما خوانندگان محترم بیان کند. البته قبل از معرفی این مدارک این نکته را ذکر کنیم که ممکن است تغییرات کوچکی در مورد اخذ مدارک از مسافر در هنگام رزرو ایجاد گردد. 

با ما همراه باشید تا درباره ویزای اسپانیا بیشتر بدانید؛

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای توریستی اسپانیا

در ابتدا این نکته را بیان کنیم که تمام مدارکی که در زیر برای شما قرار داده ایم باید به زبان اسپانیایی باشد (به غیر از پرینت بانکی).

۱- اصل و کپی گذرنامه معتبر با حداقل ۶ ماه اعتبار از تاریخ حرکت تور (امضا شده).

۲- اصل گذرنامه باطل شده در صورت وجود (کپی از تمام صفحات گذرنامه جدید و قبلی). 

۳- اصل فرم ویزا با امضا توسط مسافر.

۴- تکمیل فرم مشخصات فردی (به طور کامل).

۵- دو قطعه عکس ۳.۵ * ۴.۵ رنگی، زمینه سفید و کاملاً از رو به رو، این عکس ها باید به طور کامل پشت نویسی شده باشند.

۶- ترجمه اسپانیایی کلیه صفحات شناسنامه.

۷- اصل گواهی اشتغال به کار (به زبان اسپانیایی یا ترجمه شده). این گواهی باید شامل سمت، تاریخ استخدام، میزان درآمد و تاریخ مرخصی مطابق با تاریخ تور باشد. 

۸- ترجمه روزنامه رسمی شرکت و آگهی تاسیس شرکت

۹- ترجمه برگ رسمی حقوق دریافتی + لیست بیمه پرداختی به سازمان تامین اجتماعی.

A. برای خانم های خانه دار: گواهی اشتغال به کار همسر الزامی می باشد.
B. برای مشاغل آزاد: ترجمه جواز کسب به همراه سند یا جاره مغازه.
C. برای افراد در حال تحصیل: اصل معرفی نامه از مدرسه یا دانشگاه + کارت دانشجویی (ترجمه شده).
D. افراد بازنشسته: حکم بازنشستگی یا کارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی {الزامی}.
E. پزشکان: ترجمه پروانه مطب و کارت نظام پزشکی و اجاره یا سند مطب.

۱۰- ریز گردش حساب در ۶ ماه گذشته و نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی با درج تاریخ افتتاح و مانده حساب با قید شماره تلفن شعبه.

۱۱- ترجمه سند مالکیت به نام مسافر (تمام صفحات).

۱۲- ضمانت بازگشت {الزامی}.

در پایان این نکته را نیز بیان کنیم که با توجه به شرایط اخذ ویزای هر کشور، سفارتخانه مربوط این حق را برای خود محفوظ می داند که از شما مدارک دیگری نیز درخواست نماید.